سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هیچ چیز نزد خداوند ـ عزّوجلّ ـ، منفورتر ازبخل و بدخویی نیست که این یک، همان گونه که سرکه عسل را تباه می کند، ایمان را تباه می کند . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
 
چهارشنبه 95 مهر 7 , ساعت 11:32 صبح

تاریخچه : در موزه ماشین های اداری سفیر تهران، ماشین های اداری کشورهای مختلف قرار گرفته که قدمتی 150 ساله دارند.

موزه ماشین های اداری سفیر یکی از موزه های جالب و خصوصی در شهر تهران می باشد. در سال 1387 هجری شمسی فرشاد کمال خانی موزه ماشین های اداری را برای اولین بار در کشور ایران با سرمایه شخصی خود بنیان نهاد.

ماشین های اداری سفیر,موزه تهران,موزه ماشین های اداری

در این موزه بیش از 80نوع از دستگاه های اولیه اداری در معرض دید بازدیدکنندگان گذاشته شده که درک روند پیشرفت و گسترش این ماشین ها را نشان می دهد.

موزه ماشین های اداری سفیر

از جمله ماشین های اداری اولیه که در این موزه جمع آوری شده می توان به ماشین تحریر نوت موسیقی آمریکا به سال 1953میلادی، ماشین تحریر کیبوردی آمریکا به سال 1900 میلادی، ماشین تحریر کیبوردی آمریکا به سال1897میلادی، پرفراژ چک آمریکا به سال1888میلادی، مدادتراش آمریکابه سال1890میلادی، دستگاه پلی کپی آمریکا به سال 1908میلادی، دستگاه تلگراف سوئد به سال1908میلادی، دستگاه تلفن آمریکا مربوط به اوایل قرن بیستم، صندوق پول آمریکا به سال 1911میلادی، دستگاه ساعت زنی آمریکا به سال 1928 میلادی و مداد تراش آمریکا به سال 1906 میلادی اشاره نمود.

آدرس موزه ماشین های اداری سفیر,عکس موزه ماشین های اداری سفیر,ماشین های اداری

این موزه در زمینه ماشین های اداری تنها موزه معتبر و شناخته شده در ایران و خاورمیانه محسوب می شود. بازدید از موزه ماشین های اداری سفیر برای عموم علاقه مندان آزاد می باشد. هم چنین این موزه در مجاورت فروشگاه های اقلام اداری و در خیابان ایران شهر شمالی واقع گردیده است. گنجینه موزه ماشین های اداری سفیر جزء منحصر بفردترین نمونه ها در میان خود و هم چنین بی نظیرترین در بین مجموعه های موجود در جهان می باشند.

آدرس موزه ماشین های اداری سفیر,عکس موزه ماشین های اداری سفیر,ماشین های اداری

نگاه به مجموعه نمونه های دستگاه های اداری سفیر ما را به تأمل و تفکر در رابطه با این اختراعات به ظاهر ساده و موثر دیروز می اندازد و تلاش و کوشش های مخترعین دیروز را در به ثمر رسیدن جهانی سراسر تکنولوژی و مدرن امروزی درک نمود. در حقیقت مردمان امروز مدیون مخترعین پر تلاش و خلاق دیروز می باشند.

منبع: نشاط آوران



لیست کل یادداشت های این وبلاگ