میلاد نور تهران یکی از قدیمی ترین مراکز خرید تهران است و حدود 15 سال پیش بهره برداری شد. پاساژ میلاد نور در واقع از مشهورترین مراکز خرید شهرک غرب تهران می باشد، که دسترسی به آن در شهر پرترافیکی و شلوغی مانند تهران راحت تر است. مرکز خرید میلاد نور تهران در یازده طبقه طراحی شده که از این میان هفت طبقه آن تجاری است. اگر قصد دیدن این هفت طبقه ی تجاری را دارید مطمئنا باید یک روز کامل یا حتی بیشتر را برای این پاساژ وقت بگذارید. بیشتر فروشگاه های پاساژ میلاد نور تهران مربوط به پوشاک آقایون و خانوم هاست و برای هر سلیقه و با هر قیمتی میتوان خرید انجام داد، همچنین اگر بدنبال خرید برند از این مجموعه هستید هم فروشگاه های بسیاری به عرضه محصولات برند مشغول هستند که در ادامه به این مارک ها اشاره خواهیم کرد تا اگر به دنبال خرید برند خاصی هستید که در این مجموعه فعالیت دارد مراجعه کنید.
در اینجا به تعدادی از برندها مرکز خرید میلاد نور تهران اشاره می کنیم :
برند پوما Puma ، برند اسکیچرز Sckechers ، برند روبرتو کاوالی Robertocavalli ، کیف و کفش بوفالو سفید White Buffalo ، روسری و شال تی تیTT ،ماکسیم، مانلی و … که مطمئنا تعداد فروشگاه های ارائه دهنده محصولات برند و یا با کیفیت خیلی بیشتر هستند. همچنین علاوه بر پوشاک مجتمع تجاری میلاد نور تهران می توانید گالری های را ببینید که انواع لوازم دکوری، تزئیناتی و لوازم منزل را عرضه می کنند. از دیگر موارد ارائه شده در مغازه های این مجموعه کالای خواب کودک و نوجوان هستند.
مطمئنا بعد از دیدن این همه تنوع و فروشگاه های زیاد نوشیدن یک قهوه و یا میل کردن غذا، انرژی دوباره ای برای دیدن فروشگاه ها و خرید به شما خواهد داد. در این مجتمع تعدادی کافی شاپ برای میزبانی از مشتریان مجموعه در نظر گرفته شده و همچنین در طبقه بالای آن رستورانی به نام تماشا آماده پذیرایی از شماست. از تمام امکانات بگذریم، بحث مهم مانند تمام مراکز خرید پارکینگ است این مجموعه هم سه طبقه پارکینگ دارد با ظرفیت 250 خودرو که از بابت جای پارک وسیله ی نقلیه خود مطمئن باشید.
آدرس میلاد نور تهران: شهرک غرب، میدان صنعت،بلوار فرحزادی، مجتمع تجاری میلاد نور تهران
منبع : نشاط آوران
یکی از آثار سلسله ترکمانان قراقویونلو ، مسجد جهانشاه یا مسجد کبود تبریز است. مسجد کبود در سال 870 هجری تحت نظارت زن جهانشاه صورت گرفت واین مسجد یکی از شاهکارهای معماری دوره اسلامی می باشد.
نام های دیگر مسجد کبود تبریز عبارتند از: گوی مسجد، مسجد شاه جهان، عمارت و مسجد مظفریه.
مسجد کبود تبریز به فیروزه اسلام نیز معروف می باشد. علت شهرت آن به این جهت بوده که تنوعی از رنگ و ظرافتی خاص در کاشی ها و انواع خطوط آن صورت پذیرفته است. کتیبه های مسجد توسط خوشنویس معروف قرن نهم هجری نگارش شده است. زلزله سال 1193 هجری قمری باعث تخریب گنبدهای این بنای تاریخی گشت.
بنای مسجد کبود تبریز در گذشته متشکل از مدرسه، مسجد، کتابخانه، خانقاه و … بوده که متأسفانه امروزه چیزی از آن باقی نمانده است. از مجموعه مسجد کبود تبریز جز سردری شکسته و چند پایه چیز دیگر باقی نمانده است، به همین دلیل برای حفاظت همین بخش ها نیز بازسازی و مرمت هایی از سال 1318 هجری آغاز گردید. بخش مرمت گنبدهای بلند مسجد توسط هنرمند آذربایجانی، استاد رضا معماران صورت پذیرفت.
مرمت و بازسازی مسجد به گونه ای انجام گرفته که آجر، کاشی و سنگ های مرمری آن در مکان اولیه خود باقی مانده اند. بخش دیدنی این قسمت نقوشی از سقفی است که با طلا و لاجورد به صورت بی نظیر کار شده است.
در سال 1337 هجری شمسی در فضای مجموعه مسجد کبود، دبستان جهانشاه و موزه آذربایجان تاسیس شد. این مجموعه اینک یکی از مراکز دیدنی و آثار تاریخی تبریز می باشد که مهم ترین بخش آن موزه مشروطیت در موزه آذربایجان است.
در داخل مسجد کبود آذربایجان شرقی، جای دو قبر دیده می شود که احتمال دارد متعلق به جهانشاه و همسر ایشان باشد. همین بنای تاریخی به خاطر اینکه در بین یک فضای وسیع گلکاری واقع شده باعث جذب گردشگران شده است.
مسجد کبود تبریز در سال 1310 هجری شمسی جزء آثار ملی و تاریخی ایران ثبت شد.
منبع : نشاط آوران